Problem with animated gif export

New Here ,
May 07, 2020 May 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have a problem when I export an animated gif. It leaves a strange trail as if all layers were displayed at the same time. I leave the sample gif. I already changed all the export options and can't find the problem.

Thanks for the help

 

Gif-animado-transparente1.gif

TOPICS
Import and export, Windows

Views

1.3K

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Community Professional , May 07, 2020 May 07, 2020

Likes

translate

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
May 07, 2020 May 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 07, 2020 May 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you! That was very helpful!

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 09, 2021 Mar 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I guess you didn't clean the exterior of the image, you should try removing the blurs before exporting. I used to get the same error when cutting 4anime images.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines