• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Audio or Videos playing to fast in timeline

New Here ,
May 23, 2021 May 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

My 2021 priemere element was working fine but now here's what I'm experiences.

 

When I play my Audio or Videos in the preview, rendering was done correctly, it is played too fast.

When I export it plays fine. This was working at first I'm not sure what change. 

 

Does anybody have a solution for this Problem?

 

TOPICS
Audio

Views

95

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
May 23, 2021 May 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

What is the source of the original video clips?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
May 24, 2021 May 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Make sure Default Input in the Audio Hardware in the Preferences is set to No Input.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines