• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

No Audio Once Published

New Here ,
Oct 15, 2021 Oct 15, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I have been editing and publishing several videos - just downloads from some zoom conferences, editing out the beginning/end, and publishing as an MP4. The majority have worked just fine, but some are publishign without audio. I have not done anything differently in the process, and the audio plays fine in playback while editing. How do I fix this? It takes hours to publish them, and then to have them not have audio is incredibly frustrating.

TOPICS
Audio

Views

72

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 16, 2021 Oct 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

My only guess is something in the output settings.   I have recorded Zoom meetings and edited them without issue using Premiere Elements.  I don't know why yours would only be working intermittently.  I would be happy to try to figure it out if you post one of the problem video files on DropBox or similar.  I might be able to figure it out if I have the file.  

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines