以前ダウンロード
以前CC(コンプリート版)をダウンロードしたのがマシンに既にあって再購入した場合は、削除したりして改めてCCをダウンロードした方がイイのでしょうか?それとも、購入したキーだけを使いダウンロードはしないで単純にアップデートした方がイイのでしょうか?
それと、以前はコンプリートでしたが今回はイラレとフォトショのセットプランにしようと思っています。その場合もやり方は違いますか?
以前CC(コンプリート版)をダウンロードしたのがマシンに既にあって再購入した場合は、削除したりして改めてCCをダウンロードした方がイイのでしょうか?それとも、購入したキーだけを使いダウンロードはしないで単純にアップデートした方がイイのでしょうか?
それと、以前はコンプリートでしたが今回はイラレとフォトショのセットプランにしようと思っています。その場合もやり方は違いますか?
こんにちは 🙂
You don't need to delete and download CC again. If you have purchased a new subscription plan, you simply need to open the 'Creative Cloud desktop app' and sign into it. You should then be able to continue using your apps.
Further readings:
For information on how to upgrade or change your plan, please read the page below:
Kind regards,
Maurice
Already have an account? Login
Enter your E-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.