Skip to main content
Participant
September 8, 2024

After Effect Color Profile & The Program Stopped Working

• September 8, 2024
  • 0 replies
  • 163 views

Karşılaştığım iki sorunu tartışmak istiyorum ve bunların çözümü konusunda bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

1 - Programı normal kullanırken, ertesi gün başlatmaya çalıştığımda 'program çalışmayı durdurdu' hatası vermeye başladı. Şu anda Creative Cloud üzerinden yeniden yüklenmiyor; ne yaparsam yapayım %57'de takılıp kalıyor. Programı ücretli abonelikle kullanıyorum ve içinde crackli bir yazılım yok. Donanım hata ekranlarını  alt boyutlarda paylaşacağım.

2 - Adobe Color profil hatası

After Effects yazılımımda bir renk profili sorunuyla karşılaşıyorum. Dosyaları içe aktardığımda, standart 2.2 gama ile görüntülenmeleri gerekirken, 1.0 gama değeriyle görünüyorlar. Görüntü ayarlarını düzeltme girişimlerime rağmen sorun devam ediyor.

Sorun özellikle kullanıcı profilimle ilgili olarak ortaya çıkıyor gibi görünüyor. Windows'ta diğer kullanıcı profillerine geçtiğimde sorun görünmüyor. Etkiyi sıfıra indirmeyi, yazılımı yeniden yüklemeyi ve ayarları varsayılanlara sıfırlamayı denedim ancak sorun çözülmedi. Ayrıca diğer kullanıcı profillerindeki dosyaları da temizledim ama başarılı olamadım.

Sevgili [Adobe Topluluğu],

Bu yazı, yakın zamanda yaşadığım iki büyük sorunu çözmede verdiğiniz destek ve yardım için derin bir minnet borcu olarak yazılmıştır. Sorunlarımın karmaşıklığı ve zorlukları göz önüne alındığında, önerileriniz, değerli önerileriniz ve çözümleriniz gerçekten takdir edilen bir yardımı temsil ediyor. Bu mektubu yazarken, size olan minnettarlığımı kısaca ifade etmek ve katkılarınızın benim için ne kadar anlamlı olduğunu açıklamak istiyorum.

Öncelikle, yaşadığım ilk sorunu çözmede teknik yardımınız ve pratik önerileriniz için çok teşekkür etmek istiyorum. Yaşadığım topluluklar [sorunun ayrıntıları] profesyonel ve yaratıcı bir yaklaşım gerektiriyordu ve sizin yardımınız sayesinde bu sorunu çözebildim. Sağladığınız ayrıntılı açıklamalar benim için çok öğreticiydi ve sorunu anlamama yardımcı oldu. Özellikle [belirli bir öneri veya çözüme] yaklaşımınız, sorunun kökenini bulmamda kritik bir rol oynadı.

İkinci sorunla ilgili olarak, bilgileriniz ve önerileriniz sayesinde sorunu çözmede önemli ilerleme kaydettim. [İkinci sorun ayrıntıları] konusundaki yardımınız beni birçok dertten kurtardı. Bu süreç boyunca bana gösterdiğiniz sabır, destek ve profesyonellik gerçekten paha biçilemezdi. Sorununuzda, bu görünüşte karmaşık sorunu çözmeye doğru önemli bir adım atabildim.

Son olarak, bu tür toplulukların varlığı ve içindeki bireylerin birbirlerine yardım etme isteği gerçekten değerlidir. Sizin gibi yardımsever ve bilgili insanların olduğu bir ortamda bulunmak benim için büyük bir avantaj ve şans. Her zaman desteğinizi ve yardımınızı alabileceğimi bilmek büyük bir güven kaynağıdır.

Tekrar teşekkür ederim. Sorunlarımı çözmedeki katkılarınız için minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Yardımınız benim için büyük bir fark yarattı ve bu süreci daha kolay atlatmama yardımcı oldu. Karşılıklı destek ve Ultrabet twitter  yardımı anlayışımızın gelecekte de devam etmesini umuyorum. Her birinize içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılarımla

Kemal Ulukış,,,,