Skip to main content
Participant
September 30, 2021
Open for Voting

Speech to text - Polish

• September 30, 2021
  • 41 replies
  • 9959 views
Please add the Polish language support

41 replies

Known Participant
April 11, 2025

Chodzi oczywiście o Speech to text 😉

Known Participant
April 11, 2025

DaVinci Resolve 20 właśnie wprowadził  text to speech po polsku. To że Premiere tego nadal nie ma to jest naprawdę słabe...

Participant
March 25, 2025

@Michał29911817iezy nikt tu nie mówi o "telefonikach" ja np. pracuje na macu i też nie odpale Subtitle Edit, naprawdę baaaardzo dużo edytorów korzysta z macOS 

Participating Frequently
March 25, 2025

Spróbuj innego modela transkrypcyjnego, najpopularniejsze to Large V1/V2/V3, ale są też inne. Z mojego doświadczenia transkrypcja jest dokładniejsza niż w jakimkolwiek chińskim AI jakiego wcześniej próbowałem, i co najważniejsze, szybka, i prywatna.

Participating Frequently
March 25, 2025

Ludzie tutaj szukają sensownej i rozbudowanej alternatywy dla funkcji auto-transkrypcji z Premiera Pro. Nie powinno cię więc dziwić że tak rozbudowany program jak Subtitle Edit nie odpali na twoim telefoniku.

Participant
March 25, 2025

Dzieki, sprawdzilem to narzedzie i rzeczywiscie jest dosc szybkie jednak w porównaniu z CapCutem troche wiecej błedow popelnia (szczegolnie koncowki wyrazow polskich) ale wydaje sie miec lepszy timing.

Participant
March 25, 2025

CapCut to soft, jest wersja desktopowa, szkoda ze Premiere nie ma jeszcze tej funkcji.

Participant
March 25, 2025

TYLKO NA PECETA niestety, więc nieużyteczny dla sporej części ludności

Participating Frequently
March 25, 2025

Program ten co najważniejsze działa w 100% lokalnie więc nie wysyłacie swoich prywatnych nagrań na jakiś chiński serwer gdzie przelecą one przez skrypty Speech to Text. 

Participating Frequently
March 25, 2025

Nie męczcie się żadnymi CapCutami, płatnymi pluginami ani innym chińskim spywarem! Pobierzcie program "SubtitleEdit" używam od dawna, jest to MEGA rozbudowany program do tworzenia napisów, wrzucacie tam film/dźwięk, na górze klikacie Wideo>Audio na tekst (Whisper) i ma cie do wyboru wszystkie języki i modele detekcji speech to text świata, wszystkie modele są dokładne jak brzytwa i odkodują nawet niewyraźny pijany bełkot. Gorąco polecam!