aplikacja nieoczekiwanie zakończyła pracę
- October 24, 2022
- 2 replies
- 657 views
Cześć, mam pełny pakiet Adobe wersje próbną na 7 dni i za chwile bede kupowała na miesiac. Korzystam z MacBook 11 wersja 11.7 BIGSOUR z 2014 r. technidznie nadaje sie do korzystania z Adoba. Zalezy mi najbardziej na aplikacjach Photoshop, Illustrator, InDesign. Zainstalowalam Creative Cloud w ktorym sa wszystkie aplikacje jakie moge miec w ramach pakietu. Zainstalowalam wszystkie wymienilam wyzej. Zaznacze, ze Creative cloud isntaluje mi ta wersje 2023 r.
Po zainstalowaniu kazdej alikacji, mam ją z zielonym kolkiem ze jest aktywna. Po klikaniu "otworz" aplikacja sie nie otwiera tylko wysyla mi raport problemu niezrozumialy dla mnie
EXCEPTION: EXC_BAD_ACCESS (SIGSEGV)
EXCEPTION: KERN_INVALID _ID_ADDRESS at: 0x0000000000000000
EXCEPTION NOTE: EXC_CORPSE_NOTIFY
TERMINATION SIGNAL: SEGMENTATION FAULT: 11
TERMINATION REASON: NAMSESPACE SIGNAL, Code 0xb
TERMINATION PROCESS: exc handler (2614)
Takie kody wyswietlaja mi sie w tym raporcie oraz o wiele wiecej innych inforacji np opis modelu mojego laptopa oraz wersje, karte pamieci, procesof, karte graficzna, takie informacje tam sa opisane, te bledy i duzo wiecej roznych liczb.
Co moge jeszcze dodac do opisu to, ze moj MacBook nie ma numeru seryjnego ID, numer jest "nieznany" i nie wiem czy ma to jakis zwiazek z tym, ze mi Adobe nie działa.
Korzystam z wifi, nie z internetu na kabel. Mam miejsce pamieci na konputerze.