constant crash
Adobe uygulamaları uzun süredir sürekli çöküyor. Bir görevin ortasında aniden donuyor ve kapanıyor. Bu hepsi için geçerli. Photoshop, Lightroom, After Effects ve Premiere Pro. Hepsini kullanıyorum ama hepsinde aynı sorun var. Bilgisayarım Intel 9. nesil 14900k işlemci ve ekran kartım 8GB. 4 terabaytlık bir ssd kullanıyorum. Adobe uygulamaları dışında böyle bir sorun yaşamadığım için bilgisayarımda bir sorun yok. Birçok kez geri bildirim gönderdim, bilgisayarıma bağlanmaya ve sorunu çözmeye çalıştılar, ancak boşuna. Son aramada, bir güncelleme gönderecekleri söylendi, ancak yardımcı olmadı. Ham formatlı bir fotoğraf açıyorum ve donuyor ve kapanıyor. Bir videoyu işlerken renklendiriyorum ve kapanıyor. Adobe sorunumu hiçbir zaman çözmedi. Bir yıldan fazla oldu, yüzlerce kez mesaj gönderdim ve bağlantı kurmaya çalıştım ama boşuna. İşin en kötü yanı ise müşteri temsilcilerinden Türkçe dil desteği alınmaması. O zaman neden Türkiye'de satış yapıyorsunuz? Satış yapıyorsanız ya sorunsuz bir şekilde yapın ya da sorunlarımızı anlatabileceğimiz bir temsilci ile bizi bağlayın. Bütün işlerim yarım kaldı. Bazen 1 saatlik bir işi günlerce yapamıyorum. Acilen bu sorunlara bir çözüm istiyorum.