Skip to main content
Participant
July 13, 2025
質問

iPad版とデスクトップ版間の同期

• July 13, 2025
  • 返信数 2.
  • 313 ビュー
iPad版で制作したものを、デスクトップ版で操作をしデータ(CMYKなど)を作り、メールでデータを取引先へ送っています。 本日制作仕事をするためiPadで描いたデータをデスクトップで開こうとしたら画像のような状況にずっとなっており、ダウンロードできない状況です。不具合なのでしょうか、再起動やファイルの整理、OSのアップデートもしましたが何も変わりませんでした。 クラウドドキュメントの同期サービスが終了されたとは聞いていたので、そのためでしょうか? (もしそうであれば、一度iCloudへ保存してからデスクトップへ持っていく方法も理解してます) 今日1日これに費やし、困っているので解決法であったり明確な理由が知りたいです。よろしくお願いいたします。

返信数 2

Srishti Bali
Legend
July 24, 2025

Hi @nkms_772 

Thanks for reaching out, and sorry you're stuck with this—let’s try to get this sorted. If I understand correctly, you've drawn something on the iPad version, but it's not syncing to your desktop. On your desktop, you’re only seeing an older version of the file. 

Here’s what you can try: Go to https://adobe.ly/3ID36ZZ and try downloading the file directly to your desktop.

• If the downloaded file includes all recent updates, the issue is likely with the desktop app not syncing properly.

• If the file is still outdated, the issue may be on the iPad side, where the sync hasn't completed or saved correctly.

To help us dig deeper, could you please confirm:

• App version on both desktop and iPad

• Operating system version on your desktop

Looking forward to your response so we can get this resolved for you!

Regards,

Srishti

nkms_772作成者
Participant
July 13, 2025
iPad版で制作したものを、デスクトップ版で操作をしデータ(CMYKなど)を作り、メールでデータを取引先へ送っています。 本日制作仕事をするためiPadで描いたデータをデスクトップで開こうとしたら画像のような状況にずっとなっており、ダウンロードできない状況です。不具合なのでしょうか、再起動やファイルの整理、OSのアップデートもしましたが何も変わりませんでした。 クラウドドキュメントの同期サービスが終了されたとは聞いていたので、そのためでしょうか? (もしそうであれば、一度iCloudへ保存してからデスクトップへ持っていく方法も理解してます) 今日1日これに費やし、困っているので解決法であったり明確な理由が知りたいです。よろしくお願いいたします。
silk-m
Community Expert
Community Expert
July 16, 2025

もう解決しているかもしれませんが、その時の単なるネットワークの不具合ではないでしょうか。

iPad のドキュメントは自動保存ですので Mac の Photoshop の「自分のファイル」や Cleative Cloud デスクトップアプリの「ファイル」に表示させるのがデフォルトのやりかたで正解です.。

他の方法としては iPad の右上の「共有」から自分に「リンクを送信」したり、共有の右の上矢印から iCloud Drive に保存するなどの手段もあります。

--Susumu Iwasaki