• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Single key accelerators end up producing unwanted results when used

New Here ,
Apr 11, 2023 Apr 11, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Greetings,

 

I am experiencing a problem with the single key accelerators, specifically with the "K" key for stamping, which does not activate the stamping tool as intended. Instead, it inserts a blue tic with a text box feature to a random line of text inside the PDF that happens to be active at the moment of clicking the key. I will attach a picture to this message to provide a better understanding of the issue.

As someone who relies heavily on the stamping tool, this issue has become increasingly frustrating. Having quick access to the tool is essential for a seamless workflow, and this malfunctioning key accelerator is hindering that.

 

My current version is 2023.001.20093 (64-bit) on Windows 10. Interestingly, this issue has not presented itself on my other computer that is running Windows 11. Could anyone shed some light on what might be causing this problem?

TOPICS
Comment markup and annotate , General troubleshooting , Windows

Views

198

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
no replies

Have something to add?

Join the conversation