• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Blank white page when trying to use Adobe Sign Extension/Add In for MS Word

New Here ,
Jan 12, 2021 Jan 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Anyone have any idea why Adope Sign wont laod when trying to Fill & Sign a Word document from within word? the extension/add in is installed correctly, permisions granted to Adobe via my Microsoft Live account and the extension appears to be logged into Adobe just fine. However when clicking Fill&Sign document, a blank white Adobe sign dialogue box trys to load but doesnt. 

 

Screenshot 2021-01-12 at 11.50.16.png

 

Followed by the following warning 

 

 

Screenshot 2021-01-12 at 11.53.01.png

 

 

In any normal case i would just open the document in Acrobat DC and sign there, but our company web filing requires us to hold word documents. 

 

Any help on this would be greatly appreciated. 

 

thanks 

TOPICS
Self sign

Views

990

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 14, 2021 Mar 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I have exactly the same issue. Can anyone help?

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 05, 2021 May 05, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Yep.   Same here.  All users have this problem.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 12, 2021 May 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I have the same error. I also get the error in Outlook. In Teams the add-in works.

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 13, 2021 Oct 13, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Having the same issue did you manage to solve it?

 

Tnx

Davide

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 30, 2021 Nov 30, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Same issue here.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 05, 2021 Dec 05, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Same issue here. No responses?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 27, 2021 Dec 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Any update here @ adobe. 1 year later cannot find answer in any forums...so far word app integration has never worked....

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 06, 2022 Jan 06, 2022

Copy link to clipboard

Copied

same issue here, started when I downloaded and installed Adobe desktop.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 06, 2022 Jan 06, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
Hey Guys,

It’s been a while since I started this thread. Mine seems to be working just fine since moving to Brave browser. My hunch is that the window that opens to connect to MS may have been encountering problems with my pop-up blocker browser extension or my VPN. Try again and let me know how you get on…. Best of Luck

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines