• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
2

Aero unable to create any links since yesterday

Community Beginner ,
Jan 18, 2024 Jan 18, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Dear Adobe Community, 

 

Saw that this has been an ongoing issue for awhile now. 

Yesterday I downloaded aero, played around with it, and was able to use it seemlessly. 
Since today, I cannot create a link to ANY of my projects to save my life. Even the ones I already created a link for yeterday, and since than made absolutely no updates to them. 

Oddly enough, the already published QR codes for my project from yesterday are working seemlessly, I can view my models in AR on my phone, yet I can't create a new link for them. 

 

Seems like an error. The "Unable to create link" appears instantaneously, when I click the button.
Like, if I wanted to open a website without any network connection. 

 

Is there a reliable workaround? 

 

MY SPECS: (sorry, not sure which is relevant) 

iMac (Late 2015)

- Processor: 3,2 Ghz Quad-Core Intel Core i5
- Memory: 16GB 1867 Mhz DDR3
- Graphics: AMD Radeon R9 M380 2 GB

Thanks a ton in-advance, if anyone can throw me a rope!

David

Bug Unresolved
TOPICS
Bug , Desktop , Usability Issue

Views

31

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
no replies

Have something to add?

Join the conversation