• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Proxy failing to complete render - Error Error retrieving frame

Explorer ,
Nov 04, 2021 Nov 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

This error happens to me constantly when trying to create proxies for 4k footage (usually happens on longer clips 4+ minutes in length).

 

I've already tried every different proxy preset ingest setting, even made a few of my own in Media Encoder. Nothing seems to work, errors out at the same timestamp. 

 

Posting Media Encoder logs as well as system specs, not the best PC but this still shouldnt happen, please let me know if anyone can help ! 

 

I'm using Media Encoder V.22.0 and Premiere V.15.4.1Media Encoder error.JPGspecs.JPG

TOPICS
Error or problem , Export or render , Performance

Views

393

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 03, 2024 Mar 03, 2024

Copy link to clipboard

Copied

hey Have You found the so;ution?

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 12, 2024 Mar 12, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi there! Thanks for writing in. Which drive is used for media files (internal/ external)? Try moving files in internal drive and see if that helps.

Could you also try switching video renderer to"Software Only"? 

 

Let us know how it goes. Happy to help.

 

KR

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 13, 2024 Mar 13, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi the app versions are out of sync. In order to use interop workflows that include AME and another app such as Premiere Pro both apps needs to be on the same version. I would recommend you update both apps to the latest versions and try again. Thanks!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines