Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


AE to AME Problem

New Here ,
Mar 23, 2021 Mar 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi! I'm exporting from AE to AME and when I go to export, it doesn't even try to load to the Dynamic Server Link. Other times, it often just says, "Project could not be opened." This only happens when I apply the effect, Twixtor, a plug-in. Please help me ASAP and thank you! 

- Iris Screen Shot 2021-03-23 at 12.21.50 PM.png

TOPICS
Dynamic link, Error or problem, Import and export

Views

41

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 23, 2021 Mar 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi defaultsvplm2uwuszv,

 

Sorry for your issue.

What's the version of After Effects and Media Encoder you're using: https://community.adobe.com/t5/after-effects/faq-how-to-find-the-exact-version-of-after-effects-you-... 

Please try disabling the firewall and antivirus and see if it brings any change.

Looking forward to your response.

 

Thanks,

Nishu

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines