• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Composition preview not showing (already checked the zoom settings)

New Here ,
Mar 20, 2023 Mar 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi everyone, as I was working on this composition and wanted to get a preview I hit the space bar (the preview won't show). I deselected all layers thinking this could help and then my composition preview disappeared. I've read other posts where they suggested to set zoom to 100% or fit up to 100% so I did it and still nothing..could anyone help me please? Thanks a lot!! Miriam

TOPICS
Error or problem , Preview

Views

337

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Mar 20, 2023 Mar 20, 2023

The current time indicator (CTI) is not over your Timeline. This is why you don't see anything. Click on any point over the time ruler to let the CTI appears.

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
Mar 20, 2023 Mar 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

The current time indicator (CTI) is not over your Timeline. This is why you don't see anything. Click on any point over the time ruler to let the CTI appears.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 22, 2023 Mar 22, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Oh I see, that was the problem..so silly! Thanks a lot for your answer. This happens when I hit the space bar but the preview of the video doesn't show..and if I hit the space bar again, the CTI disappears from the Timeline. Not sure if this is a glitch or if I've got some settings wrong..

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines