Czy mogę jakoś przedłużyć wersję trial Adobe After Effects? [PL]
Witam, dzisiaj zakupiłem oficjalny podręcznik do wymienionego wyżej programu i chciałbym się z nim na spokojnie zapoznac, jednak jest pewien problem...
Wersja trial ma zaledwie 7 dni, a książka, ktorej jestem w posiadaniu zawiera dosyc dużo informacji - ponad 300 stron. Dodatkowo, jako uczeń, nie mam zbytnio czasu w ciągu tygodnia na przesiedzenie nad tymi lekcjami. Mam czas przeważnie w weekendy. Bardzo bym chętnie kupił ten program od razu, ale to nie jest niestety produkt jednorazowego kupna, a opłata to ponad 250 zł na miesiąc. Byc moze, dałbym rade opłacac to przez kilka miesiecy, ale potem bym nie był w stanie wydawac takiej dużej kwoty (gdyż jestem jeszcze uczniem 3 gimnazjum :/) i cała moja praca spędzona na tym programie poszła by gdzieś.
Dlatego uprzejmie pytam się, czy istnieje jakaś możliwośc na przedluzenie takiej wersji probnej? Z montażem filmowym wiążę pewne plany, które chciałbym w przyszłości ziścic. Programu używałbym jedynie w celach własnych, nie publikowałbym bym ich nigdzie.
Oczywiście, mógłbym program spiracic i miec go dla siebie na ile tylko bym chciał, ale wolałbym naprawdę tego nie robic...
Z góry dziękuję.
This questions is writting in Polish language, so, if you really want to help me with my issue, you can try to translate it thanks Google Translator.
Thank you in advance for your help,
Paweł.