Last log message was: <> <GPUManager> <2> Sniffer Result Code: 11

Community Beginner ,
Oct 29, 2021 Oct 29, 2021

Copy link to clipboard

Copied

 

After Effects Alert: Last log message was <46421> <GPUManager> <2> Sniffer Result Code: 11

Generating crash log, which may take a few minutes. 

 

 

I just noticed this error after maybe updating to Mac OS Monterey. My After Effects is the latest version too. 

After Effects 22.0

 

Please help! 😞

TOPICS
Crash , Error or problem

Views

3.8K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 02, 2021 Nov 02, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Same message for me preventing me from opening After Effects. I'm still on Big Sur.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 02, 2021 Nov 02, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Same message, when upgrading to monterey and adobe :c i need help too

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 03, 2021 Nov 03, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Was getting error on opening AE 2021 on Big Sur.

Updated to Monerey and AE 2022 and still recieved error.

Last log message was: <830470> <GPUManager> <2> Sniffer Result Code: 11

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 04, 2021 Nov 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I have same Problem! could you solve the Problem? 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 04, 2021 Nov 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Nope — have been searching, but haven't found anything. It seems to be a recent problem.

I do have an older macbook with Catalina and AE 2021 that works fine, so it may be an OS issue?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 09, 2021 Nov 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi, does anyone have the solution? Thank you.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 09, 2021 Nov 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Nov 12, 2021 Nov 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

 

Thanks for sharing the workaround that solved the issue for you. I'm sure it will be helpful for others too.

 

Regards,

Shivangi

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 04, 2021 Dec 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

If you have AE juice then you need to update it. I was recieving the same error and its actually this one script thats causing the crash.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 03, 2022 Apr 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi all. 

 

I couldn't find an answer within this thread that helped me but found that deleting all the plugins sorted the problem. On Mac go to Macintosh HD/Library/ApplicationSupport/Adobe/Common/Plug-ins/7.0/MediaCore and delete all plugins within there. I loaded up AE, re-installed the plugins that I need and it was fixed. 

 

This was on my Mac M1 Mini on Monterey 12.3.1. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Apr 14, 2022 Apr 14, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

THANK YOU!!  This solved my startup issues as well.  The alternative of enabling "Open using Rosetta" wasn't cutting it for me.  I want the full power of the M1 chip.  Thanks!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines