Magic Bullet Looks not working

New Here ,
Mar 13, 2022 Mar 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hiya, I'm new here and I've been struggling with this problem for a while now. I have the 2022 version of ae and I use the Red Giant Magic Bullet Suite 14.0.2. But when I add the MBL plugin to my adjustment layer there is always an error. And I've never managed to get it to work. I have my clip and it looks completely fine, but I add the plugin and either it just doesn't appear and just makes the screen go black, speeds the whole video up really fast, keeps my cedit but leaves it unchanged, or makes the screen go black and adds random flashes. 

 

For the attachments below:

1. So I have my video which is working completely fine.

2. I add the plugin and my video turns black.

3. I select edit and I'm able to see the video again, I select a colouring and then press the tick in the bottom right.

4. my video goes back to being black and when I watch the preview it has random flashes.

1B2B3BA5-BF75-4272-AFA8-3180E5AB1ACB.png460A4511-8F79-4EF6-9A6F-54D01D73403D.png

 

F1AEE98F-787C-4529-ACC4-96572FE73EF6.png

 

EAD143C5-ADB1-40C4-99F7-E231E6A72E17.png

 

TOPICS
Error or problem , Preview

Views

93

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 13, 2022 Mar 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Sorry For the typo I meant edit, not cedit. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines