Vegas Effect not showing up

New Here ,
Aug 12, 2022 Aug 12, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi everyone!

 

I've been loooking at YouTube tutorials on how to apply different effects in AE as I'm new to this program, and I'm having an issue with applying one of the effects the vegas one, despite doing everything as shown in the video.

 

In my project, I have added a solid layer grey square to my white background, and dragged the vegas effect on to it (a red triangle appeared on the square), but the yellow dots are not appearing around the edges of the square as they should be. This has meant none of the alterations to segments, hardness, etc. are doing anything and I can't go further with the video tutorial I am watching.

 

Can any of you see anything I am doing wrong or suggest something that might need to be enabled?

 

I have attached a screenshot of my project.

 

Thank you 🙂

TOPICS
Error or problem , How to , Preview

Views

20

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 12, 2022 Aug 12, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

It appears I have managed to solve the issue

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines