• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Center Channel Extractor doesn't save settings. Audition 23.2 (and prior)

Community Beginner ,
Mar 02, 2023 Mar 02, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Settings for the Center Channel Extractor effect are not saved when you save you project.  Re-opening the project shows that affect has reset to defaults.  My work around is to save a preset with my settings and each time I open my project I need to remember to re-apply my preset.  I was fine with this workaround until I now have need to use Center Channel Extractor on 10 Tracks.  So, how I have 10 presets for that effect and every time I open my project I have to go through and set my presets for that effect for the 10 Tracks.

Bug Unresolved
TOPICS
Effects

Views

75

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
3 Comments
Community Beginner ,
Jun 29, 2023 Jun 29, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I've complained about this before and so I was hoping that the new 23.5 update would have fixed this but it didn't.  In Multitrack, your settings in the Center Channel Extractor effect are lost when you re-open your project.  It's as simple as that.  I don't know how your testers are not noticing this.  It's been this way since I first started working with Adobe Audition over a year ago.  My only recourse is to save my settings as a preset and then I must re-apply that preset after opening the project (every time!).  I have 15 Tracks that use it.  So, I have to re-apply it 15 times ever time I open my project.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Expert ,
Jun 30, 2023 Jun 30, 2023

Copy link to clipboard

Copied

There is little to no point in complaining about this on the U2U forum - the developers very rarely visit it. Your best course of action would be to ascertain that the same thing happens on the current beta version, and log it as a bug on the beta forum, which I believe that they monitor.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Jan 29, 2024 Jan 29, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi 

This is fixed with the latest beta build. Please test with the latest beta build.

 

Regards

Abhishek 

Votes

Translate

Translate

Report

Report