• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Bridge 13 doesn't work

New Here ,
Mar 18, 2023 Mar 18, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I have never been able to open and use Bridge 13, it simply doesn't work.

When I try to open it, a white "X" inside a red circle appears, meaning, I think, that I can't open it.

What can I do ?

TOPICS
Problem or error

Views

230

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Mar 19, 2023 Mar 19, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi @ROBERTO28409229ngb0 Sorry, but to help you, but I have questions first.

 

However, what is your OS (and what release)?

 

What version (exactly) of Bridge are you running? (If you can open it, can you look at the "About Bridge" and look at the full release number.)

 

Can you share a screenshot of the issue?

 

Where are these white Xs inside the red circle? Are they on folders? Are they on external drives? Your Desktop? If not folders, where?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 19, 2023 Mar 19, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I have Windows 10 pro.

I now use Bridge 12.0.4, but the one that doesn' work is 13.0.2

I am also attaching a picture of the screen as it appears when I try to open Bridge 13. There's nothing else I can do but close it.

 

Thanks

 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Mar 19, 2023 Mar 19, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Please see this thread. Scroll to the bottom to see the full solution. Let us know if this works for you.

 

https://community.adobe.com/t5/bridge-discussions/bridge-won-t-open/td-p/13501265

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Mar 20, 2023 Mar 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

This is fixed in the newest Bridge beta.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 20, 2023 Mar 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks, I installed the Bridge Beta, but I'm a bit busy these days, I haven't had the chance to try it yet, but at least it opens...so I think the problem was fixed.

We'll see, thanks to everybody who helped...

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines