• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Bridge CC will not refresh thumbnails

New Here ,
Jan 30, 2017 Jan 30, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Windows 10 operating system.

I delete a photo while in Bridge CC.  It disappears from the Preview pane.  It is gone when I check the folder with Windows explorer.  But the thumbnail in the Content pane still shows the thumbnail.  I have to shut Bridge down, then reopen it for it to refresh properly.  Need a fix, please.

Views

5.3K

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Feb 06, 2017 Feb 06, 2017

Hi Carls,

Please try resetting the preferences of Bridge,

Start Adobe Bridge and immediately press Ctrl+Alt+Shift (Windows) or Command+Option+Shift (Mac OS) until the Reset Settings dialog box appears. Select all three options--Reset Preferences, Reset Standard Workspaces, and Purge Entire Thumbnail Cache--and then click OK.

Regards,

Sahil

Votes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Feb 06, 2017 Feb 06, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi Carls,

Please try resetting the preferences of Bridge,

Start Adobe Bridge and immediately press Ctrl+Alt+Shift (Windows) or Command+Option+Shift (Mac OS) until the Reset Settings dialog box appears. Select all three options--Reset Preferences, Reset Standard Workspaces, and Purge Entire Thumbnail Cache--and then click OK.

Regards,

Sahil

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jul 08, 2017 Jul 08, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I am sorry, I have done all this however bridge will still not update my photographs!!!!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 02, 2018 May 02, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Any help on that, I have the same issue

Claudia

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 06, 2018 Jun 06, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I had same issue.  Tried above answer, didn't work.  Finally, found under the View menu (top menu bar in Bridge) -- that I needed to allow Hidden files to be visible.  (My PSD files were hidden in this new version of Bridge for some reason.) 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 19, 2023 Jun 19, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Something is working like it should. Refresh using F5 (see View) doesn't work. But restarting Bridge works (ver. 13.0.3.693)

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines