• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Bridge folder alias icons not showing

New Here ,
Sep 21, 2023 Sep 21, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Any files that have that use and alias are not showing on Bridge.  I have v.14 and have purged the cache.  Please see the screen capture and advise how I can fix it. 

Screenshot 2023-09-21 at 11.31.00 AM.png

TOPICS
Problem or error

Views

87

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 13, 2023 Nov 13, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I am having the same issues and have not been able to fix it. Please advise. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Dec 04, 2023 Dec 04, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hello,

 

Thanks for reaching out.

 

Can you please share the path/alias type which you are using here? 

Is there any particular way you are creating the alias?

Are you facing this issue on any particular alias? For ex: are you also seeing these on application alias.

Or any other information, which you think can help us debug this issue further.

 

Thanks

Bridge Team,

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines