• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

bridge is too slow in generating previews

New Here ,
Dec 04, 2023 Dec 04, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I can't figure out where I'm wrong in the settings, before it didn't do this.
before loading raw photos was smooth, now I have to wait for it to load a preview.
I set "prefer embedded" I have a fast USB-C external hard drive, a MacBook Pro M1

TOPICS
Performance

Views

167

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 04, 2023 Dec 04, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi, @Michele27770713kv7o, two quick questions: how well does it load raw previews that are ON your computer? In addition, where did the USB-C cord come from? Did it come from the drive's manufacturer, or is this one you had from another device?

 

The reason I'm asking these questions is that I saw a fascinating YouTube video from (of all people) Adam Savage (https://www.youtube.com/watch?v=AD5aAd8Oy84). The main point in the video is that some USB-C cables are intended for charging devices and NOT for data transfer (yeah, who knew).

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 04, 2023 Dec 04, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Greetings!
Actually, on my computer the a7cii raw files don't load at all (the a7cii was recently released)
loading files on the a7iv with mac preview (space bar) is really, really slow, 7/8 sec.
The usb-c cable came out of the hard disk (WD)
the cable issue is interesting but I'm sure this isn't the problem as I previously used the same hard disk and the same cable

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Dec 11, 2023 Dec 11, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi,

 

Thank you for the feedback.

 

Could you let us know the following details so we can better understand this issue?

1. About the bridge version and OS details

3. Also, if possible please share the sample files and video recording in which the issue is visible. 

 

Please share any data or files directly with us at sharewithbr@adobe.com.

Regards,
Bridge Team

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines