• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Color sync settings not working

Guest
Mar 18, 2021 Mar 18, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Each time I open Photoshop the color sync setting I have chosen in Bridge turns off, and all apps revert to emulating an older version of the respective app with CMS deactivated. I have tried to restart Bridge and reset preferences, settings, cache etc. to no avail. Is there a fix for this?

TOPICS
Bug , Problem or error

Views

1.0K

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Deleted User
Mar 23, 2021 Mar 23, 2021

Hi joernbphoto,

 

I don’t know if this solves your problem, but I solved mine by deleting this file:

ACEConfigCache2.lst

 

On a Mac it’s located here:

Go (in the finder menue, also hold down the option key) > Library > Preferences > Adobe > Color

 

I hope this helps you!

Votes

Translate

Translate
New Here ,
Mar 23, 2021 Mar 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I have the same problem. every time I launch bridge, the color space has been reset to North American General Purpose 2. This is super anoying since Photoshop stays in ProPhoto and any CameraRaw adjustments look different when opened in Photoshop. How to fix this, short of setting the color anew every time I start bridge?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Guest
Mar 23, 2021 Mar 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi joernbphoto,

 

I don’t know if this solves your problem, but I solved mine by deleting this file:

ACEConfigCache2.lst

 

On a Mac it’s located here:

Go (in the finder menue, also hold down the option key) > Library > Preferences > Adobe > Color

 

I hope this helps you!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 07, 2022 Dec 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I have been having the same problem. Just trashed ACEConfigCache2.lst which seems to have worked.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Mar 30, 2021 Mar 30, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Same problem, this is an old bug from 2018, hopefully Adobe will release another patch but for now trashing the ACEConfig file does seem to work for most.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines