• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Constant need to purge cache

Engaged ,
Oct 08, 2023 Oct 08, 2023

Copy link to clipboard

Copied

For some reason I recently have to purge the Bridge cache after saving a jpg image.  Every time, not just once in a while.  I've tried making sure the Bridge preferences are as recommended, but that hasn't helped.  Are the jpg's too large?  And how should I limit their size?

 

Thanks,

Bruce

TOPICS
Performance

Views

115

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Engaged , Oct 16, 2023 Oct 16, 2023

I'm not certain what else there is to say.  For quite some time (last month or two), whenever I try to save a photo image as processed through ACR as a .jpg the image fails to show in Bridge (although the save shows.)  To see the image I have to purge the cache in Bridge.  I should say this only happens when saving a 16bit image at 300dpi.  If I should change the said image to 72dpi for use in email the saved jpg image can be seen in Bridge.  At the time I requested input on this I checked the p

...

Votes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Oct 16, 2023 Oct 16, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

 

Can you please provide more information on this? A screenrecording will work.

What kind of issue that you are facing for which you have to purge?

Are you facing the issue on a particular asst?

 

Thanks,

Bridge Team

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Engaged ,
Oct 16, 2023 Oct 16, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I'm not certain what else there is to say.  For quite some time (last month or two), whenever I try to save a photo image as processed through ACR as a .jpg the image fails to show in Bridge (although the save shows.)  To see the image I have to purge the cache in Bridge.  I should say this only happens when saving a 16bit image at 300dpi.  If I should change the said image to 72dpi for use in email the saved jpg image can be seen in Bridge.  At the time I requested input on this I checked the preferences for Bridge and they seemed to be what is recommended.

 

This morning I took a couple photos and ran them through ACR at 300dpi.  When I saved these as jpg full-frame images they appeared in Bridge and I didn't need to purge the cache.  No idea.  Perhaps there was an update that corrected the issue?  If this reoccurs I'll mail back, and thanks for your input.

 

Cheers,

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines