• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

How to stop thumbnails/previews from generating again after adding keywords?

New Here ,
Sep 26, 2019 Sep 26, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Backstory:

I work as a BTS Videographer, so I deal with a lot of mp4 videos and a logging system would save me some time with orginization when it comes to delivering to post-production.  I've attempted using Bridge before and it's logging system is optimal for someone like me but there's one big problem I'm trying to overcome before commiting to it.

 

The Problem:

After adding a keyword to multiple clips, both the thumbnails and previews in the file start to generate again.  This can range from 10 seconds to a minute and really impedes with my workflow.

 

 

Is there a way stop it from regenrating thumbnails and previews, so I can make my workflow smoother?

 

Specs:

  • iMac 27in, Late-2015 with macOS Mojave 10.14.16
  • Graphics Card: MD Radeon R9 M390 2 GB
  • RAM: 32 GB
  • 200 GB/1TB Memory Free
  • Adobe Bridge CC 9.1 (Already Updated)

 

Solutions tried:

  • Checkmarked "Thumbnails Generation over Preview Generation"
  • Checkmarked "Compact Cache on Exit (Reccomended)"
  • Checkmarked 'Prefer Embedded" thumbnail quality
  • Disabled All Start Up Scripts
  • Purged Local Cache Files and Started Again
  • Removed the preview window
  • Cache Size is 400K
TOPICS
How to , Keywords , Performance , Problem or error

Views

1.3K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 26, 2019 Sep 26, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi Gabriel,

Thanks for reporting this issue here, it does not sound like a typical experience with Bridge.

You can try few of these options:

 

1. In preferences panel under cache->increase the cache size to max.

2. Check purge cache older than n days . Increase the n value.

3. Automatically Export Cache to a folder when possible.

 

Please let us know that cache or thumbnails are regenerating in central cache or in Exported cache folder.

Regards,
Sahil

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 06, 2019 Oct 06, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
Hi Sahil,

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines