• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Workflow is not copying files destination folder - M1

Community Beginner ,
Nov 07, 2022 Nov 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hello

 

I am running Adobe Bridge 13.0.0.562 on a Mac M1 OS Ventura 13.0.

 

After an update, I tried today to run one of my workflow that renamed and copied photos to an external drive, where  I cataloged my photos with LR after. 

 

The process is not working. It is not copying the files. I split the workflow in two: Rename and Then Copy. The rename workers, but copy is still the same.

 

I also try purging local copies in the Cache and resetting preference with no Success. It is frustrating; I am considering moving to Photo Mechanics after so many problems with Bridge.

 

Thanks, and any help is appreciated

Alfredo

TOPICS
Batch , Problem or error

Views

46

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Nov 24, 2022 Nov 24, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi,


Issues reported in this and some other threads are fixed in the latest patch release #13.0.1.583. Please install and confirm if it fixes the issues you are facing.


You can refer to the issues fixed in the patch at the following link https://helpx.adobe.com/bridge/kb/fixed-issues.html


Thanks,
Bridge Team

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines