• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Bug?

New Here ,
Nov 11, 2022 Nov 11, 2022

Copy link to clipboard

Copied

First, no files were moved.  That's the first thing folks are going to ask, I'm sure...

But when I opened a project I'd been working on for days, I get the following error, which I cannot interpret. And the record screen looks jumbled.  (see attachments for screenshots)

According to some responses I have received on Facebook groups, this is a common issue that has driven folks away from CA.  

Please help/respond...?Screenshot 2022-11-11 at 6.06.24 AM.pngScreenshot 2022-11-11 at 6.29.33 AM.png 

TOPICS
Bugs , Crash , Freeze or hang

Views

84

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Nov 11, 2022 Nov 11, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Usually this means that CH has lost sync with the puppet. In Rig, find the puppet and on the right side, click on the blue link for the puppet to re-sync it.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines