Webcam MS LifeCam HD-3000 no video only audio

New Here ,
Aug 01, 2017 Aug 01, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I use CA Beta6 and I try to connect to my Webcam Microsoft LifeCam HD-3000, but there is no video only audio.

In orignal webcam software cam is working normally.

I tried to follow up many advise from this forums, but none is working.

Ctrl +F12 and Switch to default camera , waiting and then switch to Next camera will crash Character Animator.

Also if I only do switch to default camera, there will be 'Camera is Busy' all the time.

Please help

System:

Processor: i7 9200

RAM 12gb

NVIDIA GeForce  GTX 560 Ti

Regards,

Ben

TOPICS
Bugs

Views

1.7K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Aug 01, 2017 Aug 01, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Shot in the dark, but if you're running Windows 10, maybe this will help?


How to Stop Your Webcam From Freezing and Crashing on Windows 10

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 04, 2017 Aug 04, 2017

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I use windows 7 64 bit, and not my Webcam crashes or freezes, but the program Character Animator chrash.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines