why are my visemes not showing up when i compute audio to lip sync??? it makes a solid green bar

New Here ,
Jul 25, 2022 Jul 25, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Screen Shot 2022-07-25 at 9.25.33 PM.png

TOPICS
Bugs , How to

Views

38

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 26, 2022 Jul 26, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I assume that you're talking about the individual visemes which you won't see unless you're really zoomed in as in this example: 

 

Visemes.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jul 26, 2022 Jul 26, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

ok that's embarrassing . yep just needed to zoom in. silly me.....

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jul 26, 2022 Jul 26, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I think you were posting on the subreddit too - it looks like you might have run into the weird bug where channels cancel each other out:

https://community.adobe.com/t5/character-animator-discussions/compute-lip-sync-audio-not-creating-vi...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines