• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

CF2016 and IIS 8.5

New Here ,
Sep 07, 2016 Sep 07, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

I'm unable to fix the below error, please help to fix it, I've added Mime in so many way (like application/x-cfm, text/plain, text/x-cfm etc.) but it not fixed the issue.

Thanks a lot in advance

Capture.JPG

Views

402

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Guide ,
Sep 08, 2016 Sep 08, 2016

Copy link to clipboard

Copied

From your other question with the same title, it appears you reran the connector tool to rebuild the IIS connectors.  That should have resolved this issue as well.  Can you confirm this has been fixed, or are you still having issues?  Or did this issue arise after the connectors were rebuilt?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 11, 2016 Sep 11, 2016

Copy link to clipboard

Copied

It didn't resolved the issue, please let me know any alternative method to fix the issue.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 12, 2016 Sep 12, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hi Aneesh,

Can you please create another website and add a new connector with that site. Add a simple cfm page and try it.

Thanks,

Priyank

Thanks,
Priyank Shrivastava

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Sep 13, 2016 Sep 13, 2016

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Aneesh,

Go into your IIS Admin.  Open the handler mappings for the site with CF.  Double click the .cfm handler.  Go to the access tab, what is the access level.  Try changing it to execute and see what happens.

Mike

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
Documentation