Creative Cloud desktop blank screen and flickering mouse - solved - partially...

New Here ,
Nov 04, 2020 Nov 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I was expericing the Creative Cloud desktop launching problem as many of you had described here: blank screen and flickering mouse. I tried many solutions: move OOBD, run creative cloud cleaner tool and reinstall (I ran into P206 problem btw), checking special character in my user profile, run in 256 color mode reset internet options, etc. None of them worked except one: running in Safe Mode of my Windows 8. I successfully signed in so that my CC apps are now considered "geniune". Hopefully this can help some of you experiencing the same problem.

 

Now I'm back in normal mode still experience the same problem when launching Creative Cloud desktop. I hope it does not affect the "genuity" of my CC apps. Any thought on why Creative Cloud desktop can only run in Safe Mode?

TOPICS
Libraries

Views

223

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Nov 04, 2020 Nov 04, 2020

Likes

Translate

Translate
Community Expert ,
Nov 04, 2020 Nov 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 05, 2020 Nov 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Oh I didn't know Win 8 was so yesterday... Thanks!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines