Error "Something went wrong initializing Creative Cloud Libraries"

New Here ,
Oct 24, 2021 Oct 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

What to do when the Creative Cloud Libraries panel doesn't load (adobe.com)

I have tried all the methods, even reinstalling all adobe software, using ccl to clean up the reg, and manually installing the library (it shows success, use AdobeCreativeCloudCleanerTool to correct HOST.
No one method can successfully solve the problem.
I can go online without internet problems
No antivirus software
It will appear every other time, and it will not be solved until I reinstall the window. Is there a way not to reinstall the window?

TOPICS
Libraries

Views

35

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Oct 25, 2021 Oct 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

i'm not sure what you mean by "reinstall the window", but adobe recently upped their requirements for browser security, https://helpx.adobe.com/x-productkb/multi/eol-tls-support.html

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Oct 25, 2021 Oct 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

Could you please try to install CCLibraries from Solution 1 here:
https://helpx.adobe.com/creative-cloud/kb/libraries-panel-not-working.html

After installation is done, could you please make sure to restart your machine?

Please, let us know if that resolves it.

Thank you,
Mariia

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 26, 2021 Oct 26, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

i already re Install the CCLibraries , but no work .

&

but i try Use brute force delete software, delete all adobe file , and re Install , is work

so i thank the problem is old file not to  Perfect clear

 

re Install cloud & ai & PS > no work 

ensure hosts file > no work
navigate Roaming file > no work

 

Use brute force all Roaming file , Install file , clear the reg > re Install > work

 

but thankyou your Suggest.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 26, 2021 Oct 26, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I ran a brute force deletion software to clear the files and reg related to adobe, and the problem was solved after reinstalling. It just happens again every interval of time, but now we have found a simpler way.

thanks you all

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines