• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

AUSST Error 113

New Here ,
Feb 17, 2020 Feb 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

hello,

I come to you because I did not manage to have a solution with the support
We have implemented AUSST,
our tests are done without antivirus, firewall or proxy
we have an error 113 after 7% download,
we don't see an error in the installation,
can you help me

thank you in advance

TOPICS
Deploy and package apps

Views

547

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 2 Correct answers

New Here , Feb 17, 2020 Feb 17, 2020

It's Ok

I had a problem with a MIME type the problem is solved

Likes

Translate

Translate
Community Beginner , Dec 28, 2020 Dec 28, 2020

Re Hello, my problem is solved, I had to do the reverse of you. That is to say that I had to remove the mime type "."

Likes

Translate

Translate
New Here ,
Feb 17, 2020 Feb 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

It's Ok

I had a problem with a MIME type the problem is solved

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 24, 2020 Dec 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

I apologize for coming back to the subject. However I have the same problem as you and I think this is from the MIME types too, can you tell me what you changed to make this work?

Thank you

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 24, 2020 Dec 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

you need to add the MIME type "."

 

mime.png

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 28, 2020 Dec 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello, Thank you for your prompt response.

Unfortunately my problem with error code 113 still persists after 8% of the download.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 28, 2020 Dec 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Re Hello, my problem is solved, I had to do the reverse of you. That is to say that I had to remove the mime type "."

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 15, 2022 Dec 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hello got nearly same problem, error 125 till I add the MIME Type, but after I get error 113.

I solved it with adding the MIME Type on the folder ACC\services\ffc\validation instead of ACC\Service\ffc

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines