• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Re: Pb syncinc CC Librairies

Community Beginner ,
Aug 02, 2022 Aug 02, 2022

Copy link to clipboard

Copied

hello,
here is the version of CCDA I'm using
JMLeGoff_0-1659441095988.png

the issue happens either on the corporate environment or at home...
I'm using a corporate account, but it works fine on the mac.
the issue I have is this:

JMLeGoff_1-1659441291109.png

Many Thanks

Views

31

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Aug 03, 2022 Aug 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi @JM Le Goff ,

Sorry, you are having trouble with this problem. Could you please try the steps below:

 

1. Delete all folders that start with “CC_LIBRARIES_PANEL_EXTENSION_xx_xx_xx” in this location:

WIN: C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\CEP\extensions

MAC: Macintosh HD⁩ ▸ ⁨Library⁩ ▸ ⁨Application Support⁩ ▸ ⁨Adobe⁩ ▸ ⁨CEP⁩ -> extensions
2. Follow the steps of Solution 2 in this article: https://helpx.adobe.com/creative-cloud/kb/libraries-panel-not-working.html
Before trying the steps, please make sure you killed the CCLibraries process in Task Manager / Activity Monitor and have quit all Adobe-related products. This is mentioned in steps 1 and 2 of the article linked in step 2, but I wanted to point it out because it is important.

 

Hope this helps.
Charles Samuel

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines