• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Indesign 18.4 does not open correctly

New Here ,
Aug 03, 2023 Aug 03, 2023

Copy link to clipboard

Copied

This morning I had problems with the last version of InDesign, it was not opening properly. The label of InDesign was shown for some seconds and then nothing...

I uninstalled and installed it again, and it worked for some hours. Now the same problem again.

 

TOPICS
Bug

Views

109

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 03, 2023 Aug 03, 2023

Copy link to clipboard

Copied

You might explore this: Reset InDesign Preferences and Other Troubleshooting

Mike Witherell

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 03, 2023 Aug 03, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I agree with @Mike Witherell but he's giving you perhaps too many choices.

 

It's very often necessary to restore InDesign preferences and caches when a new version is installed. Here are some instructions for doing that:

 

Adobe InDesign: Rebuilding Preferences and Cache FilesRocky Mountain Traininghttps://www.rockymounta...

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 03, 2023 Aug 03, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thank you both @Steve Werner and @Mike Witherell . First of all, I was wrong with the last version I had was 18.5. Then, when I reinstalled the new version, I clicked on the no keep previous preferences option. Is this not enough? It should be, don't you think? Anyway, now I have the previous version on, and for now, it's working. Let's see tomorrow.

Thank you!

 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines