• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
2

Moire brush not working

New Here ,
Dec 19, 2023 Dec 19, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi! 

My moire brush is not working at all. I have flow and density bumped all the way up. I have used this many times with no issues until Lightroom updated. Please help. 

TOPICS
macOS

Views

80

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 19, 2023 Dec 19, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi! 

My moire brush option is not working at all since Lightroom has updated. I used to use it all the time with no issues. My flow and density is bumped all the way up. Anyone know how to fix this?? 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 19, 2023 Dec 19, 2023

Copy link to clipboard

Copied

You need to ask program questions in the forum for the program you are using
To ask in the forum for your program please start at https://community.adobe.com/
Moving from Using the Community (which is about the forums) to the Lightroom forum

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Dec 20, 2023 Dec 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hey, @Kara34360107kaez. Welcome to the Lightroom Classic community. I'll need more info to help you figure this out.

 

What version of Windows are you working on? Are you using any external input device apart from the mouse?

Try resetting Lightroom Classic's preferences by following the second (manual) method from this article: https://adobe.ly/3v5DYnU

 

Let me know how it goes.
Thanks!

Sameer K

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Dec 20, 2023 Dec 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Please post your System Information as Lightroom Classic (LrC) reports it. In LrC click on Help, then System Info, then Copy. Paste that information into a reply. Please present all information from first line down to and including Plug-in Info. Info after Plug-in info can be cut out as that is just so much dead space to us non-Techs and it takes up vast amounts of scroll space making the reply less readable and less likely that others will bother with your post.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines