AbrupWondows/Android/Cloud sync failure
- March 1, 2025
- 1 reply
- 611 views
Lightroom niezbędny od kilku lat. Zawsze dobrze dobrze. Za każdym razem, gdy dodałem zdjęcie na telefon, zsynchronizowano się z moim komputerem - ASUS Vivobook, Windows 11 Intel Core i5-13500H 13. generacji, 16 GB pamięci RAM Intel Iris XE Graphics. Komputer jest podłączony do dysku zewnętrznego, na którym znajduje się archiwum plików (żeby nie zablokować pamięci komputera) na komputerze i na dysku jest miejsce pamięci. Podczas wyjazdu do USA stworzyłem folder (zawsze tak wykonanie i zawsze działało) Bacz na USA. Podczas codziennego wyjścia dodawałem zdjęcia z telefonu, było ich tam 519 i wszystkie zdjęcia się na komputerze po powrocie synchronizowały. Wczoraj rano (minęło już 24 godziny) dodałem zdjęcia z 3 kart pamięci. Zrobiłem to tak jak zawsze. Po włożeniu kart do komputera, czekałem aż się załadują i następnie zniknie niebieski pasek, co oznacza, że zdjęcia zostały przesłane. Po dodaniu zdjęć, pokazano mi około 1600 zdjęć w folderze. Niebieskie kółko w rigcht rogu zaczęło się obracać, aby dać znać, że synchronizuje się. Od początku Było ich tam 519 i wszystkie późniejsze się pojawiły na komputerze po awarii. W tej chwili mam około 1600 zdjęć w ciągłej synchronizacji, a z niewiadomych przyczyn w folderze pojawiło się 2600 zdjęć. Trwa ciągła synchronizacja, a lightroom już kilka razy się zawiesił. Nie mam dostępu do zdjęć, program w moim komputerze nie jest dostępny. Nadal mam 510 zdjęć na telefonie oraz desktop, komputer synchronizował się od 24 h. Wylogowałem się i zalogowałem się ponownie. Odinstalowałem program. Zainstalowałem ponownie Nic nie można zrobić Ciągle się synchronizuje, program jest bezużyteczny.. Zaczynam wątpić, za co płacę..