• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

App stuck after using back button when applying Watermark in Lightroom Mobile

New Here ,
Mar 17, 2022 Mar 17, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Sometimes, after applying logo and hitting the back button on app to finalize image, the app gets stuck. The logo goes missing, and when I try to reapply it, I can not move it around, only change its size

 

{Title edited by Moderator}

TOPICS
Android

Views

36

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 22, 2022 Mar 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi there,

 

We're sorry about the trouble with the watermark in Lightroom Mobile. We're here to help.

Which version of Lightroom Mobile are you using? What are the Android version and available space?
Does it happen at random or with all photos? Have you tried logging out and logging back in?

Please try re-installing the application and let us know if it helps. 

 

Thanks.

Ranjisha

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines