• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

P: Export As on new documents: Image is empty

3 Votes
LEGEND ,
Jul 22, 2015 Jul 22, 2015

Copy link to clipboard

Copied

PS CC Version: 20150529.r88 x64 on iMac 27" Late 2013 - 32gb of RAM

When creating a new document that empty, then pasting an element in and save file. When trying to File > Export >Export As the preview always states "Image is empty." You must close the file and reopen it to be able to use Export As.

Bug Fixed
TOPICS
macOS

Views

2.5K

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Nov 30, 2015 Nov 30, 2015
This should be solved by the CC 2015.1 update that was released today: https://blogs.adobe.com/photoshop/201...

Votes

Translate

Translate
5 Comments
Adobe Employee ,
Jul 23, 2015 Jul 23, 2015

Copy link to clipboard

Copied

thank you for bringing this up, and sorry you're seeing this issue...
We can reproduce the problem and will try to fix it soon

Votes

Translate

Translate

Report

Report
LEGEND ,
Oct 12, 2015 Oct 12, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Yes, I can confirm. Version 20150722.r.168 x64 iMac 27"

Thanks!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Nov 30, 2015 Nov 30, 2015

Copy link to clipboard

Copied

This should be solved by the CC 2015.1 update that was released today: https://blogs.adobe.com/photoshop/201...

Senior Product Manager - Customer Advocacy - Digital Imaging

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Beginner ,
Aug 04, 2016 Aug 04, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Well...this thing is now haunting me in the newest 2015.5 release. Unless I create a document without any artboards I get the "Image is Empty" message every time in Export Assets tool...

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Aug 04, 2016 Aug 04, 2016

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
Bug fix release is inbound that addresses this issue.

Votes

Translate

Translate

Report

Report