Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Photo files didn't load correctly

New Here ,
Aug 13, 2021 Aug 13, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I do nature photography and file my photos by place, then subfiles for subject, then subfiles for dates.  I had been using PSE2019 and this system worked fine.  I loaded the same files using the same system into PSE2021 (on a new computer), and all that loaded was the subfiles for dates. So, I now have a bunch of files with the same name (ex/ 10 files named 10-01-2020) Is there a way to get the photos to load with the system I had been using?  

Views

28

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Aug 15, 2021 Aug 15, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I suspect that when you restored the backup to the new computer, you chose the option to use a New Location for the files.  This flattened your file structure. You should have chosen one of the two other options.  See this article for a full explanation.

 

Don't feel badly.  The given choices are not very clear.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines