Effects not rendering on Adobe Media Encoder

New Here ,
Jun 20, 2019 Jun 20, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hello, I have been having issues with effects on my footage not rendering when I cue them into adobe media encoder. I uninstalled and reinstalled encoder which fixed it for a bit, but the problem has returned.

Views

211

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Jun 21, 2019 Jun 21, 2019
Hi evanw9221769,Sorry to hear this. Please try to switch the Renderer to Mercury Playback Engine Software Only (at the right side bottom of the Queue panel) and check if it's exporting properly. Let us know if it helps.Thanks,Sumeet

Likes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Jun 21, 2019 Jun 21, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi evanw9221769,

Sorry to hear this. Please try to switch the Renderer to Mercury Playback Engine Software Only (at the right side bottom of the Queue panel) and check if it's exporting properly. Let us know if it helps.

Thanks,

Sumeet

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 24, 2019 Jun 24, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Thank solved the problem, thank you for your help!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Jul 26, 2019 Jul 26, 2019

Copy link to clipboard

Copied

this is happening to me as well. so it is not an isolated issue to your machine.

I tried turning rendering to software only and that did not work for me.

So i will have to export each timeline from pr

In this case the effect is the lumetri color from the color tab if that matters.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 23, 2021 Nov 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

It doesnt work! Even after restart and clearing out prefs and such.

 

Skjermbilde 2021-11-23 100958.png

 

Media Encoder has not been working properly in all of 2021. How the hell is it even legal to charge money monthly for apps that doesn't perform its most basic function.

 

AfterEffects 22.01

Media Encoder 22.0

Windows 11

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 23, 2021 Nov 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Now i get this when I try to click stuff in AE. EVERY update of adobe apps it's the same procedure! At least Adobe is reliable in that way.

 

Skjermbilde 2021-11-23 102831.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines