• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

ERROR RENDER

New Here ,
Feb 28, 2023 Feb 28, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Cristian286374968cf4_0-1677604668492.png

I need help, whenever I render my already edited video, this error appears, my PC is an R53600, 32 RAM and an RX 580 SERIES video card, does anyone know the reason for this error?

TOPICS
Editing , Effects and Titles , Error or problem , Export

Views

430

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 28, 2023 Feb 28, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi Cristian,

Looks crazy, but we have seen similar problems. I suggest you head to the AMD site and intsall the latest studio drivers. What happens after you have done that? Let us know!

 

Thanks,
Kevin

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Advocate ,
Feb 28, 2023 Feb 28, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Looks like a broken decoder. Try with turned off hw-accel decoding in preferences > Media

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines