• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
5

Exception:IOError: FIle or folder does not exist

New Here ,
Dec 11, 2023 Dec 11, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Need some help, I keep recieving this message on my brand new Macbook whenever I open a new or old project? 

Screenshot 2023-12-11 at 8.04.35 PM.png

Views

1.2K

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 11, 2023 Dec 11, 2023

Copy link to clipboard

Copied

in the future, to find the best place to post your message, use the list here, https://community.adobe.com/

p.s. i don't think the adobe website, and forums in particular, are easy to navigate, so don't spend a lot of time searching that forum list. do your best and we'll move the post (like this one has already been moved) if it helps you get responses.



<"moved from using the community bugs">

 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 07, 2024 Jan 07, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I have the same issue. Any solution found?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 08, 2024 Jan 08, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hey!

 

I solved it on my own of course, I found out the reason for this happening was simply because I have the Panel/Plugin Motion Bro: Docked, and I noticed upon each start up with it docked, I receive the error pictured above.

 

at first I of course attempted to reinstall programs/apps (creative cloud,premiere) the common solves, and it had fixed the problem momentarily I had noticed no error pop up, and so I began installing my plugins, 1 by 1, which of course is how I solved that it was indeed the Motion Bro plugin, causing some sort of error.

 

i also noticed the error/problem, has no effect on workflow/timeline/anything yet, other than just being an annoying start up/pop up.

 

i hope this helps your problem as well! 

thanks for commenting🧠


in short, remove this plugin from your panels and start your program, it will have no issue and no error pop up.

 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 15, 2024 Jan 15, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Cool, thanks!  I was having same issue as well.  Closed the Motion Bro panel, saved my workspace... reopened a project, and voila... no more error!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines