Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Export Issue

New Here ,
Jun 09, 2021 Jun 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I'm not really sure how to describe what's happening here or why.  I've exported 7 projects prior to this happening.  This glitch happens occasionally on the preview video while editing which usually goes away.  But now it won't and it even makes it onto the exported video.  But not just for a single frame anymore.  The entire video.  See image attached image.

 

Does anyone know how to help me?

 

 

TOPICS
Export, Hardware or GPU

Views

183

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 09, 2021 Jun 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Usually this is a video card/driver issue. You haven't posted any information your system so it's hard to give a good suggestion, but the all round general suggestion is "update your drivers and make sure your video card is supported".

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 09, 2021 Jun 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I have Nvidia's latest driver as of 3 June.  It's an RTX 2070 Super.  What other info do you need?

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines