Missing export format settings

New Here ,
Jun 09, 2022 Jun 09, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Chrys2480465627vc_0-1654809464498.png

This are the settings i get to choose from (i use cc 2021)

i want to have a YouTube format but i dont have one

 

And these are some settings i found from other premiere pro's.

Chrys2480465627vc_1-1654809617821.png

 

 

What am i doing wrong/What can i do to get those settings?

 

Thanks!

TOPICS
Error or problem , Export , Formats

Views

51

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 09, 2022 Jun 09, 2022

Copy link to clipboard

Copied

After selecting the H.264 in the Format line, you then go to the Preset option below it to get to various options within that Format.

 

Neil

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 12, 2022 Jun 12, 2022

Copy link to clipboard

Copied

All i am getting is this:

Chrys2480465627vc_0-1655029728041.png

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 12, 2022 Jun 12, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Sign out of your account,

reboot,

Sign in.

See how that goes.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 12, 2022 Jun 12, 2022

Copy link to clipboard

Copied

This issue has been discussed in other threads. The one below may be heplful.

https://community.adobe.com/t5/premiere-pro-discussions/no-publish-options-available-during-export/m... 
As a summary, the fix seemed to be a clean install, perhaps even using the cleaner too (Adobe Creative Cloud Cleaner Tool), making sure you signed into your account.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 16, 2022 Jun 16, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I read the other post, but i didnt see how the cleaner tool helped. I searched my folders for the presets, and as it turns out the same thing happened. I have them in my folder but for some reason PP doesnt detect them...

Chrys2480465627vc_0-1655414486342.png

Anyone know how to fix this?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines