• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
3

No audio playback

Community Beginner ,
Feb 21, 2024 Feb 21, 2024

Copy link to clipboard

Copied

So I've been having major audio issues on Adobe Premiere Pro for the past 3 days and it's becoming a huge problem. 
I had to post plain videos with no sound effects due to this;
There is no audio playback on A3 or A4. So basically I can only insert ONE song, and NO sound effects. 
Nothing is muted, both A1 and V1 are selected, And the track IS transferring onto the sequence. 
The only audio that plays and exports with the video is A1 and A2. 
A3 and A4 is nowhere to be heard. 
I tried messing around with monitoring. 
when I enable monitoring audio, i can hear it, but it does not export with the video. 
Any suggestions??
I've been researching this for days and there is no solution. Did I click something on accident? Is premiere pro just glitching? Is it a bug?? 
Please help! 


TOPICS
Audio , Crash , Editing , Error or problem , Export

Views

377

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Feb 24, 2024 Feb 24, 2024

It looks like you have a 4ch master sequence rather than stereo. I would create a new stereo sequence and copy and paste your material from the original sequence.

Votes

Translate

Translate
LEGEND ,
Feb 21, 2024 Feb 21, 2024

Copy link to clipboard

Copied

On all projects, or just this one?

 

Have you checked both the Track and Clip audio mixers?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Feb 22, 2024 Feb 22, 2024

Copy link to clipboard

Copied

It started with my last project, I am now editing this weeks project, and the same issue is persisting. Wym audio mixers? 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Feb 22, 2024 Feb 22, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Premiere has two audio mixing panels. Track mixer, and Clip mixer.

 

I would especially be curious if you perhaps hit a keyboard short accidentally which set the Track mixer to something you don't know about.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Feb 22, 2024 Feb 22, 2024

Copy link to clipboard

Copied

how would i check that? and what would i be looking for when i get there..?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Feb 22, 2024 Feb 22, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Bring up the Track mixer panel, check the settings. See if there's a mute or a track set oddly.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Feb 23, 2024 Feb 23, 2024

Copy link to clipboard

Copied

  1. IMG_1078.jpeg

    It doesn't look like anything is set any different than it should be..

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Feb 24, 2024 Feb 24, 2024

Copy link to clipboard

Copied

And if you playback while watching that mixer, none of the levels sliders move?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Feb 24, 2024 Feb 24, 2024

Copy link to clipboard

Copied

It looks like you have a 4ch master sequence rather than stereo. I would create a new stereo sequence and copy and paste your material from the original sequence.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 07, 2024 Jun 07, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thank You So much for this, i m also facing the same problem from past 4 Days, i searched a lot on youtube and other platform but i didnt get my answer thank you so much.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines