Premier gets stuck at 75% every time and enven encoder.

Community Beginner ,
Mar 07, 2022 Mar 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I cant figure out why premier gets stuck and crashes every time it gets to 75 percent of a 2:20 seconds video. nothing crazy.

TOPICS
Crash , Error or problem , Freeze or hang

Views

209

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Beginner , Mar 10, 2022 Mar 10, 2022
I finaly found the solution, the issue rely on Premier Pro Version 22.1.2 That has a bug in the Bridge talk with the grahics card Nvidia RTX Variants. Downgrading to 22.0 did the trick. Thanks for the halp and answers.

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Mar 07, 2022 Mar 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

What is on the timeline at that point?

What are the complete computer specs, including hard drives (how many, what kind, what is on each, what capacity, and how full)?

If NVIDIA graphics, make sure to use the latest Studio Driver from NVIDIA (NOT the Game Driver).

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Mar 08, 2022 Mar 08, 2022

Copy link to clipboard

Copied

The drivers are Qadro Drivers for the RTX 5000M and it get stuck from a video of 2:18 at 1:45

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Mar 08, 2022 Mar 08, 2022

Copy link to clipboard

Copied

2 TB M.2 and 64 Ram 12 Gb video Intel Xeon W 10885M 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Mentor ,
Mar 07, 2022 Mar 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

might be bad media. try encoding media to prores/dnxhd first before exporting.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Mar 08, 2022 Mar 08, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I try to use encoder and it wont advance is the same drama.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Mentor ,
Mar 08, 2022 Mar 08, 2022

Copy link to clipboard

Copied

try transcoding your media with free shutter encoder to prores/dnxhd first and then see if that makes premiere happy on export.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 07, 2022 Mar 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi there!

Sorry to hear that. Could you provide your system details (OS, CPU, RAM, GPU)? Does it happen with a specific project?

 

Thanks,

Kartika

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Mar 08, 2022 Mar 08, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Its a Hp Z Fury Xenon  W-10885M 64GB Ram Quadro 5000 M 12 GB

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 09, 2022 Mar 09, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for the details. What type of effects did you use to capture footage? Do you have any third-party plugins?

 

Kartika

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 09, 2022 Mar 09, 2022

Copy link to clipboard

Copied

How full is your 2 TB drive? Are you using any external drives?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Mar 10, 2022 Mar 10, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Still 1,5Tb free so no issue there.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Mar 10, 2022 Mar 10, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I finaly found the solution, the issue rely on Premier Pro Version 22.1.2 That has a bug in the Bridge talk with the grahics card Nvidia RTX Variants. Downgrading to 22.0 did the trick. Thanks for the halp and answers.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines