Premiere Pro moving and hiding layers

Community Beginner ,
Mar 17, 2022 Mar 17, 2022

Copy link to clipboard

Copied

So I've been trying to export this project to an mp4 for like 30 minutes. Every time it's doing it's thing, I see in the preview that it moved/ added/ taken layers off. When I go back to the main project, everything is normal and where it should be.  This has never happened to me before, I've done way more complicated stuff than this simple thing. Could it be because I'm using a 3500x3000 canvas size?? Here's what its supposed to look like and what it's doing in the mp4Screen Shot 2022-03-17 at 12.07.50 PM.pngScreen Shot 2022-03-17 at 11.59.40 AM.png

TOPICS
Editing , Error or problem , Export , Performance

Views

45

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Mar 17, 2022 Mar 17, 2022

Copy link to clipboard

Copied

WAIT I FIXED IT, I DID MATCH SOURCE - 2020 AND IT DIDNT RICK ROLL ME HAH 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Mar 17, 2022 Mar 17, 2022

Copy link to clipboard

Copied

nvm 🤡

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 17, 2022 Mar 17, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

So Sufoih1, it's working OK now or do you still need help? Let me know!

 

Thanks,
Kevin

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines